Jos sinulla on asiakkaiden arvostamaa tietoa ja taitoa,
laskutuspalvelun avulla saat helposti muutettua ammattiosaamisesi rahaksi ilman erillisen yrityksen perustamista. Liity joukkoon!

OmaLaskutus.Fi on uusi, suomalainen, helppokäyttöinen ja kustannustehokas ratkaisu kevyempään yrittäjyyteen. Unohda byrokratia ja keskity nauttimaan työn tekemisestä. Liity palvelun jäseneksi ja aloita laskutus heti!

  • Sinun ei tarvitse tehdä omaa kirjanpitoa eikä huolehtia viranomaisilmoituksista. Et myöskään tarvitse omaa y-tunnusta tai toiminimeä. Sinun ei tarvitse huolehtia arvonlisäverovelvollisuudesta, sillä OmaLaskutus.Fi on alv-velvollinen ja kaikki tekemäsi työ laskutetaan aina arvonlisäverollisella laskulla. Yksinkertaisesti sinun ei tarvitse huolehtia mistään byrokratiasta. Hoidamme kaiken puolestasi verottajalle.
  • OmaLaskutus.fi on todella helppokäyttöinen ilmainen laskutusohjelma, jolla voit helposti ylläpitää asiakasrekisteriä, laskuttaa asiakkaitasi, seurata maksusuorituksia, lähettää automaattisesti maksumuistutuksen sekä tulouttaa maksuja itsellesi työkorvauksena. Työkorvauksen maksun voit itse yhdellä klikkauksella pyytää ihan milloin haluat oman tarpeesi mukaisesti.
  • Voit käyttää OmaLaskutus.Fi-palvelua millä tahansa päätelaitteella esim. tietokoneella, tabletilla, mobiililaitteella jne. missä ja milloin vain. Vain nettiyhteys tarvitaan.
  • Palvelun käyttöönotto on vaivatonta ja riskitöntä sekä huippuedullista. Et maksa kuukausimaksua etkä palveluprovisiota (yleensä vastaavilla palveluilla 2-5 % laskutuksesta).
  • OmaLaskutus.Fi:n toiminta perustuu erittäin kustannustehokkaaseen sähköisesti toteutettuun prosessien hallintaan ja omaan toiminnanohjausjärjestelmään.
  • Keskity tekemiseen ja sen laskuttamiseen!
  • Vertaa eri Kevytyrittäjäpalveluiden hintoja niin huomaat, että OmaLaskutus.Fi:n palvelu on todennäköisesti sinulle markkinoiden edullisin valinta!
AD
×

Warning! Indicates a warning that might need attention.