Soveltuuko OmaLaskutus.Fi -kevytyrittäjäpalvelu Sinulle?

Vastaa seuraaviin kysymyksiin niin saat vastauksen.

1. En halua pitää erillistä yrityskirjanpitoa, laatia yritysveroilmoituksia, tehdä kuukausittaisia alv- ja tulorekisteri-ilmoituksia ym. Eli suuri byrokratiamäärä ei kiinnosta minua enkä halua maksaa siitä lisäkustannuksia. Haluaisin kuitenkin myydä palveluitani lähes kuukausittain.
2. Myyn ja markkinoin vain omaa osaamistani eli pelkkää palvelua.
3. Minulla on jo olemassa yel-vakuutus tai olen halukas sellaisen ottamaan OmaLaskutus.Fi-palvelun kautta tai olen eläkkeellä ja haluan toimia kevytyrittäjänä satunnaisesti tai usein.

Valitettavasti tämä palvelu ei sovellu sinulle.

Kyllä, tämä on paras palvelu sinulle!

Täytä seuraavaksi jäsentiedot, kiitos. Saat pääsyn palveluun tietojen tarkastuksen jälkeen.

YEL-vakuutuksen ottaminen on nykyään pakollista, jos työskentelet kevytyrittäjämäisesti tai hankit ansiotuloja OmaLaskutus.Fi:n kautta. Jos sinulla ei ole olemassaolevaa YEL-vakuutusta, voimme hoitaa vakuutuksen puolestasi nopeasti ja vaivattomasti vakuutusasiantuntijamme toimesta. Jos sinulla on YEL-vakuutus voimassa, voit syöttää vakuutustiedot hallintajärjestelmään itse ja aloittaa täten laskutuksen heti. Muussa tapauksessa vakuutus täytyy tehdä ennen laskutuksen aloittamista. Tämä ei kuitenkaan ole voimassa, jos olet eläkkeellä eli silloin et tarvitse yel-vakuutusta.

Haluatko vakuutusasiantuntijamme yhteydenoton riittävän vakuutusturvan järjestämistä varten?

Onko sinulla velkaa ulosotossa?

Paljonko päiväkohtainen suojaosuutesi on ulosottomaksuihin liittyen?*

*Työkorvausmaksujen mahdollistamiseksi tämän tulee olla sama lukema kuin Ulosottoviraston järjestelmässä on tiedoissasi.

×

Warning! Indicates a warning that might need attention.